Мисията на Bloomberg TV Bulgaria е да бъде полезна за широката бизнес общност в България, включително и за будните хора, бъдещите предприемачи и всички, които не спират да търсят успеха. През годините бизнес телевизията се утвърди като незаменим партньор и активен участник в изграждането на предприемаческата екосистема в България. С телевизионното състезание „Дръзките” Bloomberg TV Bulgaria прави поредна крачка към надграждане на тази мисия и протяга ръка към иновативните стартиращи компании и техните дръзки идеи, които могат да са посоката към едно по-успешно утре.

Телевизионният формат на Bloomberg TV Bulgaria “Дръзките” се осъществява за пръв път и ще постави във фокуса си едни от най-интересните и обещаващи стартъп компании в България и техните иновативни проекти. В рамките на инициативата всеки стартъп, който отговаря на условията за участие, може да кандидатства в рамките на 1 месец.

Условията за участие може да откриете тук.

Най-перспективните 21 компании от всички кандидатури ще получат шанса да се включат в поредицата и да представят продуктите и услугите си както пред едни от най-авторитетните ментори в сектора, така и пред широката бизнес общност, потенциални партньори и инвеститори. В рамките на 7 специални епизода на “Дръзките” те ще имат възможност да защитят своята иновативна бизнес стратегия пред менторския екип и да се състезават за място на финала.

Седемте финалисти в “Дръзките” ще се представят пред специално жури, което ще определи победителя. Най-дръзката стартираща компания ще получи голямата награда – потенциал за финансиране от партньорите на проекта и участие в една от най-разпознаваемите акселераторски програми на световно ниво.

Телевизионното състезание “Дръзките” ще се излъчва по Bloomberg TV Bulgaria, а за подробности следете както ефира и уебсайта на бизнес телевизията, сайтовете investor.bg и dnes.bg , така и социалните мрежи на Bloomberg TV Bulgaria във Facebook, Instagram, Linkedin и YouTube.

Целта на проекта е да подкрепи предприемаческия дух в българското общество и да помогне за развитието на стартъп общността, което от своя страна е гарант за устойчивото развитие на българската икономика.